Contact & Praktijklocatie & Corona nieuws

De praktijk blijft op dit moment open. Wel worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Nieuwe aanmeldingen en intakes's kunnen in overleg ingepland worden.

Als je een afspraak hebt staan wordt er van te voren contact met je opgenomen om te overleggen hoe we de afspraak vorm geven.

Ben je zelf in het risico gebied geweest, of in contact met iemand die het corona virus heeft of heb je klachten. Neem dan contact met mij op dan verplaatsen we de afspraak.

De Praktijk voor Haptotherapie Soest bevindt zich in het pand "De Buitenplaats" in Soest. Het pand ligt aan de doorgaande weg in Soest, is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid langs deze weg.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen neem dan contact met mij op.        U kunt mij bellen of mailen.

 

06 - 15551392

De praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer

Vanaf Treinstation Soestdijk
Naar bushalte station Soestdijk lopen. Neem de Streekbus 74 richting Soestdijk noord. Stap uit bij bushalte Nieuwerhoekplein. Dat is de tweede halte na station Soestdijk. Dan is het nog drie minuten lopen. Je kunt ook lopen vanaf station Soestdijk dat is 15 min.

Vanaf Treinstation Baarn
Naar Bushalte Station Baarn lopen. Neem de Buurtbus 573 of streekbus 572 richting  Soest. Stap uit bij bushalte Colenso. Dat is de tweede halte na station Baarn. Dan is het nog 10 minuten lopen.

IMG_0462EIKO.NL @ CORIEN HAPTO